Predsjednik SO Andrija Petković upriličio prijem za Marka Mršića

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 23. ožujka 2021. - 11:41
Autor: 

Foto: Općina Tivat

Povodom sjajnih igara i debija za vaterpolo reprezentaciju Crne Gore predsjednik SO Tivat dr. Andrija Petković upriličio je prijem za Tivćanina Marka Mršića.

„Želim da Vam se zahvalim što ste pokazali interesovanje za moje sportske rezultate i pozvali me da se vidimo. Ponosan sam što se moje višegodišnje odricanje i veliki rad pokazao plodonosnim i što se nalazim među igračima koji su kandidati za Olimpijske Igre u Tokiju. Učiniću sve što je u mojoj moći da neki naš sledeći susret bude sa olimpijskom medaljom oko vrata“, rekao je Mršić.

Predsjednik SO Petković naglasio je da je svjestan koliko je u žestokoj konkurenciji i u uvjetima u kojima u Tivtu ne postoji bazen Marku Mršiću bio težak put da postane vaterpolo reprezentativac jedne svjetske sile u ovom sportu kakva je Crna Gora.

„Sigurno je da si ti u ovom trenutku primjer mnogim mladim Tivćanima, a sve okolnosti tvoj uspijeh čine još većim. Želim ti da u budućnosti budeš još ponosniji na svoje i sportske i životne rezultate i da dostojno, kao što si to i do sad radio,  reprezentuješ Crnu Goru, Boku i Tivat u danima koji dolaze. A ja se iskreno nadam i na Olimpijadi u Tokiju“, naglasio je dr. Andrija Petković.