Predavanje o Reiki metodi i obuka u Donjoj Lastvi

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 01. kolovoza 2018. - 8:09
Autor: 

NVO Centar za energetsku medicinu i Reiki - Dodir iz Podgorice će u subotu i nedjelju (4. 8. i 5. 8.) u Domu kulture "Josip Marković" u Tivtu organizirati predavanje o Reiki metodi, kao i obuku za I. stupanj Reikija.

U subotu,  4. 8.,  u terminu od 18 do 20 sati bit će održano predavanje o Reiki metodi, njenom povijesti, efektima metode, načinu primjene. Ulaz na predavanje je slobodan.

U nedjelju,  5. 8.,  u terminu od 16 do 20 sati održat će se obuka za I.  stupanj Reikija, a nakon završetka obuke dobiva se certifikat za I. stupanj Gendai Reiki Ho pravca. Obuku će voditi Reiki učitelj Vesna Ivanović.

„Reiki je sistem holističkog liječenja porijeklom iz Japana i suptilna energija koja se primjenjuje polaganjem ruku od strane obučenog Reiki terapeuta, čime se ona prenosi na bioelektromagnetno polje pacijenta. Reiki metoda nema štetna dejstva, niti može biti iskorišćena u negativne svrhe. Kompatabilna je sa svim postojećim vještinama i metodama liječenja, kao i tehnikama za duhovni rast, i poboljšava njihov učinak.  Reiki je 2014. godine uvršten u Pravilnik o tradicionalnim i alternativnim metodama liječenja koji je donijet od strane Ministarstva zdravlja Vlade Crne Gore, čijim su odredbama prepoznate tradicionalne i alternativne metode liječenja koje su stručno provjerene i nijesu štetne po zdravlje“.

 

Prijave i sve dodatne informacije u vezi sa obukom za I.  stupanj  Reikija mogu se dobiti putem mail-a nvododir@gmail.com i telefona 068 055 958.