Poslanica Dragičević o lošoj distributivnoj mreži Elektroprivrede

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 20. srpnja 2016. - 10:35
Autor: 

U Skupštini Crne Gore raspravljalo se o izvještajima Agencije za energetiku za 2015. i 2016., kao i Izvještaju Agencije za zaštitu osobnih podataka.

Veoma interesantne i goruće teme, te je i poslanica HGI-ja Ljerka Dragičević sudjelovala u raspravi. Govorila je o jako lošoj distributivnoj mreži elektroprivrede i o tome da niko zadnjih 30-ak godina ništa u elektrodistributivnu mrežu ne ulaže. Ne ulaže se ni po gradovima ni po selima, pa se događa da mali vjetar ostavi bez struje naselja. A kada dođe struja od siline udara izgore električni aparati. Predstavnik Agencije na ovo je odgovorio da se sada nada da će se u mrežu više ulagati od kada je Distribucija odvojena od Elektroprivrede, a i da je u pripremi novi Zakon koji će regulirati nadoknade za štete koje udarima uzrokuje elektroprijenos, Distribucija ili Elektroprivreda.

Nije bajno stanje ni u zaštiti podataka o ličnost. Svuda neprijavljene kamere i svako za i najmanju stvar traži matični broj. Matični broj građana nikome se ne smije dati! Naša poslanica apelira na građane da to nikako i nikome ne daju, jer je zloupotreba velika.