Otvorenje tivatskih novogodišnjih fešti više nego uspješno

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 27. prosinca 2016. - 10:27
Autor: 

Ako je vjerovati u narodnu poslovicu da se po jutru dan poznaje, tada zasigurno možemo tivatske novogodišnje fešte smatrati uspjelim. Gradsko šetalište Pine je na sinoćnjem otvorenju bilo puno, u sjajnom raspoloženju za koje su se pobrinuli organizatori prvih novogodišnjih fešti na otvorenom – Općina Tivat, TO Tivat, Brand New Tivat i Udruženje tivatskih poduzetnika.

S ukusom okićena riva, spisak sjajnih zabavljača koji će na rivi nastupati do 2. siječnja, gastro ponuda tivatskih ugostitelja navješćuju sjajan povod u gradu Tivtu.

Zadovoljstvo je izrazila i predsjednica Općine dr. Snežana Matijević prilikom otvorenja: „Ovom inicijativom smo željeli da Tivat oživimo u zimskom periodu, u vrijeme praznika da naš grad postane prava praznična destinacija po uzoru na poznate destinacije iz regiona.  Benefite bi trebalo da osjete ugostitelji, hotelijeri, vlasnici privatnog smještaja, vlasnici maloprodajnih radnji – svi građani Tivta. Nadam se da ćemo upravo to i postići. Očekujemo veliki broj gostiju i posjetilaca, dobru zabavu, lijepo vrijeme i prije svega dobru energiju koja će zavladati. Želim da zahvalim svima koji učestvuju u organizaciji ovog događaja, svim pojedincima, kompanijama, javnim preduzećima, institucijama koje su prepoznale značaj ove manifestacije, koje su nam izašle u susret i pružile podršku, tehničku, finansijsku i svaku drugu. Pažljivo je planiran svaki segment, uloženo je mnogo truda, vremena i sredstava. Zato pozivam sve moje sugrađane, ali i ljude iz regiona da posjete Tivat, da praznike provedu u našem gradu i budu dio naše prazničen čarolije. Želim da se svi dobro zabavite, da odmorite i da sa najljepšim željama svi zajedno uđemo u Novu godinu“, poručila je predsjednica Općine.“

Brojne prisutne pozdravila je i direktorica TO Tivta Gabrijela Glavočić, istakavši da je uložen veliki trud i rad, te da će svaka naredna večer biti bolja od prethodne.

Ispred tivatskih poduzetnika prisutne su pozdravili i Biljana Matijević i Tonći Francesković.

Nakon pozdravnih riječi i čestitki na rivi je nastupio Tropico band, a danas će u 16 sati  nastupiti plesna grupa „Belissima“ iz Tivta, a u 20 sati planiran je koncert Edija Medoševića i benda „Spomenari“.