Otvoren Međunarodni šahovski turnir „Memorijal Branko Vukmanović“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 18. travnja 2015. - 11:03
Autor: 

U Multimedijalnoj dvorani Općine Tivat danas je bilo otvorenje petog Međunarodnog šahovskog turnira „Memorijal Branko Vukmanović“.

Uvodnu riječ dao je direktor Radio Tivta, Dragan Popadić, sa sjetom se prisjetivši pobjeda i velikana Šahovskog kluba Mimoza, kao i čovjeka u čiju čast se ovaj turnir igra: „Prije četiri ipo godine izgubili smo jednog divnog čovjeka, uzornog oca i supruga, uspješnog privrednika i političara, dragog predsjednika našeg Šahovskog kluba, umnog i nadasve korektnog i dobrog čovjeka Branka Vukmanovića. Izgubili smo Branka, ali dobili smo Memorijalni međunarodni turnir njemu u čast“.

Turnir je otvorio predsjednik Općine Tivat, Ivan Novosel, koji je tom prigodom rekao: „Kažu da ljudi žive onoliko koliko žive njihova djela, a djela Branka Vukmanovića sigurno su prisutna i žive u Tivtu i ovaj turnir je dokaz ove tvrdnje. Poštovani prijatelji, želim vam da se danas ugodno osjećate u Tivtu, da iz Tivta ponesete lijepe uspomene, da ne ponesete samo nagrade, priznanja i pehare, da ponesete bar jedno prijateljstvo više. U to ime, želim vam lijep provod, dobre rezultate, neka pobjedi najbolji. Želim vam dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću“.