Opremanje elektro kabineta u SMŠ Mladost u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 18. listopada 2019. - 11:00
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas nastavlja da unapređuje kvalitetu obrazovanja u lokalnoj zajednici te je financirala renoviranje elektro kabineta u Srednjoj mješovitoj školi Mladost iz Tivta - donirana su sredstva za opremanje elektro kabineta mobilijarom, kao i financirana kupovina kompleta za izradu eksperimenata i vježbi, koje se realiziraju u okviru obrazovnog programa Elektrotehničar elektronike. Cjelokupna donacija iznosi 5.500 eura.

Na taj način učenicima i nastavnicima su osigurani  uvjeti za kvalitetnije savladavanje tema predviđenih nastavnim programom. Profesorica elektro grupe predmeta, Milanka Brajković zajedno s učenicima je za ovu priliku pripremila prezentaciju eksperimenata iz solarne energije, a ravnateljica Jovanka Vujačič izrazila je veliku zahvalnost na značajnoj donaciji za školu.

Od početka suradnje Porto Montenegro je Školi u više navrata darivao tehničku i informatičku opremu, ali i financirao opremanje kabineta kemije i fizike, zemljopisa, zavičajne biblioteke, engleskog, itd.

„Kao predstavnici glavnih investitora u ovom gradu, želim da istaknem da prepoznajemo Tivat kao grad budućnosti, te zbog toga ulažemo u kvalitetno obrazovanje – osim kabineta za obrazovni program Elektrotehničar elektronike u SMŠ Mladost, nedavno smo finansirali kupovinu video nadzora u OŠ Drago Milović u Gradiošnici, podržavamo Muzičku školu i vrtić, a ukupna vrijednost stipendija i donacija u obrazovanje u lokalnoj zajednici samo tokom ove kalendarske godine je iznosila preko 50.000€ - jedini cilj svih projekata je podrška učenicima u njihovom daljem formalnom i neformalnom obrazovanju“, istakla je PR menadžerica Porta Montenegra Kristina Škanata.