Oko 800 plesača na „Mimoza Dance Festivalu“ ovog vikenda

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 04. ožujka 2022. - 11:51
Autor: 

Prvi festival plesa pod nazivom „Mimoza Dance Festival“ bit će održan u nedjelju, 6. 3., u Dvorani Park, u okviru 53. Praznika mimoze. Sudjelovat će oko 800 plesačica i plesača iz Crne Gore, Srbije, BiH, Hrvatske, Makedonije i Albanije, koji će izvesti 71 koreografiju, najavljuju iz Kulturno-sportskog centra „Diano“.

Uvod u festival bit će defile mažoretki od Trga Nikole Đurkovića do Dvorane Park u 10 sati, a ceremonija otvaranja zakazana je za 11 h, u Dvorani Park. Nakon toga slijedi natjecanje, a o najboljima će odlučivati sudijski panel sastavljen od predstavnika zemalja sudionica. Cijena ulaznice je 2.50 eura.

Organizator je Kulturno-sportski centar „Diano“, koji festival realizira u  suradnji s Udruženjem plesnih umjetnika i stvaralaca Crne Gore.

Generalni pokrovitelj 53. Praznika mimoze je Općina Herceg Novi, organizator JUK „Herceg-fest“, a pokrovitelj Turistička organizacija Herceg Novi. Kompletan program Praznika možete pogledati i preuzeti ovdje: https://hercegnovi.me/downloads/Mimoza53.pdf