A+ ocjena za poslovanje Kotorskom festivalu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 13. travnja 2021. - 11:19
Autor: 

Međunarodna bonitetna kuća CompanyWall d.o.o. dodijelila je nevladinoj fondaciji Kotorski festival pozorišta za djecu certifikat bonitetne izvrsnosti sa ocjenom A+.

Certifikat bonitetne izvrsnosti predstavlja garanciju pouzdanosti da poslovni subjekti s bonitetnom ocjenom izvrsnosti posluju uspješno i uživaju povjerenje poslovnog svijeta, a dodjeljuje se samo poslovnim subjektima koji su ocijenjeni najvišim bonitetnim ocjenama, navedeno je na portalu kompanije.

Kao nosilac certifikata bonitetne izvrsnosti, NF Kotorski festival nalazi se među najkonkurentnijim crnogorskim poslovnim subjektima, a rezultati rada u prethodnih godinu dana određuju kriterije i standarde poslovanja ostalim kompanijama u Crnoj Gori.

CompanyWaN doo je renomirana bonitetna kuća osnovana 2007. godine u cilju pomoći poslovnim subjektima da unaprijede svoje poslovanje pronalaženjem i povezivanjem sa novim klijentima. Bavi se i provjerom potreba i likvidnosti, kao i poboljšanjem efikasnosti rada analizom financijskih podataka i mnogih ekonomskih faktora.

„Ovo nam je još jedan dokaz da smo na pravom putu kada je u pitanju razvoj kulture za djecu i mlade i radujemo se budućim brojnim druženjima i aktivnostima“, poručuju iz Kotorskog festivala.