Nemanja Radulović i Double Sens oduševili publiku nastupom u Kotoru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 17. srpnja 2018. - 11:48
Autor: 

Sinoć je na prepunoj Ljetnoj sceni jedna od najvećih zvijezda na sceni klasične glazbe  violinist Nemanja Radulović, sa svojim ansamblom Double Sens,  oduševio publiku i nakon fenomenalno izvedenog programa, publiku obradovao i s dva bisa.

Izveli su djela Antonija Vivaldija, “Četiri godišnja doba”,  koja su umjetnici izveli u cjelini, to jest sva četiri koncerta iz ciklusa – Proljeće, Ljeto, Jesen, Zima. Nakon kratke pauze, umjetnici su izveli i poznato djelo Nikolaja Rimskog-Korsakova, Šeherezadu, u aranžmanu Aleksandra Sedlara gdje im se u izvođenju, kao narator, pridružila i glumica Tamara Aleksić.

“Predivan je osećaj biti ponovo u Kotoru. Sretan sam što smo imali priliku deliti muziku i energiju sa divnom publikom u ovako predivnom ambijentu. Publika u Kotoru je uvek sjajna i rado se vraćamo ovoj sceni i KotorArt festival ” -izjavio je Nemanja Radulović nakon koncerta.

Ansambl DOUBLE SENS osnovan je 2008. godine na inicijativu violiniste Nemanje Radulovića, koji je na taj način spojio svoje francuske prijatelje-umjetnike i talentirane  glazbenike  s prostora bivše Jugoslavije. Povezani prijateljskim i obiteljskim vezam  i dijeleći zajedno ljubav prema glazbi, ova jedinstvena grupa iskazuje svoj identitet preko atipičnih i izuzetno talentiranih glazbenika,  koji su već poznati u Francuskoj i svijetu.

Koncert su organizirali KotorArt Don Brankovi dani muzike uz potporu Coca Cole.