Neistinite tvrdnje o stavu HGI povodom statusa Aerodroma Tivat

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 29. lipnja 2017. - 14:32
Autor: 

Zarad istine i pružanja prave informacije široj javnosti moram reagirati na tekst priopćenja opozicionih partija u Tivtu, objavljenog jučer u gotovo svim medijima.

Odgovorno tvrdim da se meni, dakle Općinskom odboru  HGI Tivat, kao ni klubu odbornika HGI Tivat,  nitko nije službeni obratio ma kakvom inicijativom, pa ni pomenutom inicijativom vezanom za sazivanje posebne sjednice Skupštine Općine na kojoj bi se raspravljalo o budućem statusu Aerodroma Tivat. Dakle, ne postoji niti pisanog traga ni usmene komunikacije s ma kojom strankom opozicije u Tivtu na ovu temu, što je lako dokazivo.

Moj stav o ovoj temi iznio sam javno i dijeli ga OO HGI Tivat i suvišno je iste stvari ponavljati. Sve uključene u raspravu putem medija, podsjetio bih da je predsjednica Općine iznijela jasnu poruku da će sjednica SO po ovom pitanju biti sazvana kada nadležne službe pripreme kompletnu dokumentaciju potrebnu za kvalitetnu diskusiju. Licitirati neprovjerenim i ničim potkrijepljenim informacijama, pa rapravljati o njima, neće dati rezultate. OO HGI se priprema za skupštinsku raspravu.

Dakle OO HGI ostaje pri svom stavu i neistina je da smo od njega odustali.

Ilija Janović,

predsjednik OO HGI Tivat