Mjesec dobrih vibracija u Regentu

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 01. veljače 2016. - 10:53
Autor: 

Najkraći i najromantičniji mjesec u godini, hotel Regent Porto Montenegro dočekuje uz niz atraktivnih događanja  i ponuda.

Svi zaljubljeni, proslavit će svoj praznik – Dan sv. Valentina, u nedjelju, 14.veljače, uživajući u romantičnom ručku, zakazanom u Dining Room restoranu s početkom u 12 sati. Na istom mjestu od 19 sati  očekuje ih svečana večera od tri slijeda. Regent nudi i posebne pakete koji uključuju noćenja, a idealan su izbor za sve one koji ne prave kompromis kada je u pitanju zajednički provedeno vrijeme. Regent Porto Montenegro ove godine donosi zabavu i onima koji uživaju u svom “single” statusu. Samo za njih priprema se “Singles Party”, i to u subotu 13. veljače od 20.30 sati u Library Baru. 

Veljača, osim romantičnih donosi i one dobro poznate vibracije zvuka vinil ploča kroz Večeri starih ploča: svake subote od 20.30., Library Bar bit će mjesto dobrog zvuka u kojem će uživati svi ljubitelji starih gramofonskih ploča. Novitet u 2016. su tematska vinska druženja uz nedjeljni ručak, svake posljednje nedjelje u mjesecu: u nedjelju, 28.2., gosti Dining room restorana imat će priliku da uz ručak degustiraju vina poznate vinarije “Kamnik” uz preporuku i stručni savjet somelijera.

Već tradicionalne ponude Gourmet Cornera, nadolazeće hladne dane upotpunit će maštovitim delicijima, posebno toplom čokoladom koja će relaksaciji tik uz morsku obalu dati posebnu čar.

Degustacije vina su idealan povod za druženje s prijateljima – svi koji to žele mogu uživati u premijum izboru vrhunskih sorti i to svake srijede u periodu od 19.30 do 20.30 u prostoru Library Bar-a, dok je živa svirka domaćeg rock sastava potpisnik četvrtka večer. Džez melodije na repertoaru su petkom od 20.30, na istom mjestu. Za sve one koji odluče malo vremena pokloniti sebi, od 1. siječnja do 30. travnja na snazi su snižene cijene u okviru promo ponude Regent Spa centra pod nazivom „Nova godina – Novi Vi“.