Melita Brkan o sudjelovanju na izboru za najljepšu Hrvaticu u narodnoj nošnji izvan RH

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 04. kolovoza 2024. - 17:23
Autor: 

U ovoj emisiji Sasvim običan svijet Tivćanka Melita Brkan ispričala nam je kako je provela tjedan dana u Tomislavgradu, a sve povodom izbora najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan RH.

Pokrovitelji ovogodišnje revije su bili: Dragan Čović, predsjednik Hrvatskog narodnog sabora, Središnji državni ured za Hrvate izvan RH, Vlada Hercegbosanske županije, Grad Biograd na Moru i općina Tomislavgrad. Ovaj projekt se realizirao uz financijsku potporu Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Vlade Hercegbosanske županije, Federalnog ministarstva okoliša i turizma, Grada Biograda na Moru i općine Tomislavgrad.

„ Cure iz Rumunije su najavile dolazak u Herceg Novi, baš ovog mjeseca, a ostale sam svakako pozvala da posjete Boku te smo razmijenile kontakte za buduće susrete i druženja, kojima se doista radujem. Ovim putem pozdravljam sve cure učesnice i njihove pratnje, kao i Ivanu, Ivu i Anitu iz Matice“- poručuje Melita Brkan.

Ona se zahvalila NVU „ Gjurgjevo brdo“ i gđi Ljerki Sindik, kompaniji Ledo d.o.o, Ordinaciji „ Dental smile“ iz Tivta, kao i gđi Anuški Vlahović koji su joj omogućili da predstavi našu tradicijsku nošnju na ovogodišnjem natjecanju.

Audio: 
SOS - 4.8.