„La Purezza” besplatno čisti i dezinficira stambene zgrade u Tivtu

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 20. travnja 2020. - 11:09
Autor: 

Tivatsko poduzeće „La Purezza“ ponudilo je pomoć građanima Tivta, posebno onima koji žive u stambenim zgradama, i to na način što bi besplatno izvršilo prijeko potrebno čišćenje i dezinfekciju stambenih zgrada u Tivtu. Čišćenje i dezinfekcija zajedničkih dijelova zgrade: ulaza, hodnika, stepeništa, ograda i rukohvata bit će sprovedeno u skladu sa svim preporukama nadležnih institucija, kako bi se dodatno doprinijelo sprječavanju širenja koronavirusa.

Potrebno je da se zainteresirani predsjednici kućnih savjeta jave na telefon: 069 946 456. Predstavnici firme „La Purezza“, koja se inače bavi profesionalnim čišćenjem i održavanjem različitih prostora i objekata će zatim kontaktirati sve zainteresirane predstavnike stambenih zgrada u Tivtu, kako bi se dogovorio termin čišćenja i dezinfekcije.

„Mi smo nedavno osnovana firma i smatramo da je sada pravo vrijeme učiniti nešto važno za zajednicu, posebno imajući u vidu da ono što znamo i umijemo jeste profesionalno čišćenje. Na način što bismo potpuno očistili i dezinfikovali zgrade u Tivtu, svim stanarima bismo pružili prijeko potrebnu pomoć u održavanju, ali i zaštitu od koronavirusa. To je naš doprinos borbi koju cijelo naše društvo vodi protiv novonastale epidemije“, poručuju iz ovog poduzeća. 

 „Ulazi, hodnici i stepeništa će biti usisani, a zatim očišćeni sredstvom za podove i tretirani rastvorom baktericida na bazi hlora, koji će biti naprskan i na najsitnijim dijelovima. Poštanski sandučići, ulazna vrata, ograde i svi rukohvati sa kojima stanari dolaze svakodnevno u dodir, biće prebrisani rastvorom baktericida na bazi alkohola. Sva navedena sredstva nisu štetna po čovjeka i okolinu“.