“I zasjaše palaci” Kotora grada

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 20. kolovoza 2017. - 9:11
Autor: 

Ovogodišnja manifestacija “Bokeljska noć”, bar za jednu večer vratila je Kotoru stari sjaj.
Sjajna organizacija, defile 36 kvalitetno i maštovito ukrašenih barki kojeg su predvodili članovi JK “Lahor” i Gradska muzika Kotor, desetominutni vatromet na opće oduševljenje prisutnih, glazba na svim gradskim trgovima, podsjetili su nas na nekadašnje Bokeljske noći koje su odisale pravim mediteranskim mirisom i duhom.

 

Žiri u sastavu: Jovica Martinović, Vlasta Mandić i Slavko Ivanović, vrlo profesionalno i fer podijelili su fond of 4 tisuće eura najboljim barkama i to: 1. nagrada  vrijednosti 1.500 eura pripala je barci pod nazivom “ADIO VELIKI”, 2. nagrada vrijednosti 1.000 eura pripala je “ENERGETSKOJ EFIKASNOSTI CRNE GORE”, 3. nagrada u iznosu od 500 eura pripala je “VATROGASNICI”.

 

 Četiri specijalne nagrade od po 250 eura pripale su ukrašenim plovilima pod nazivom: -„Radno mjesto", “Kotorski zanati”, „Most na Verige" i „Starac i more".

 

Fešta se nastavila do duboko u noć na svim kotorskim pjacama uz hrvatske i lokalne grupe i izvođače, uz glazbu koja dolikuje ovome podneblju i prije svega ovoj fešti.

 

Organizator Fešte nad feštama je JU Kulturni centar “Nikola Đurković” Kotor, suorganizator Turistička organizacija Kotor, pokrovitelj Općina Kotor uz sudjelovanje brojnih sponzora.

Voditelj programa bio je Dušan Davidović.