Dobra atmosfera na manifestaciji „Risanski makaruli“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 13. lipnja 2015. - 10:40
Autor: 

Sinoć je na glavnom risanskom trgu održana, sada već tradicionalna manifestacija „Risanski makaruli“. Ovogodišnju petu po redu manifestaciju organizirala je N.U. Žene Risna, uz pomoć brojnih sponzora.

„Večeras se ovdje sastajemo po peti put i mogu reći ponosno da zaista onda kad smo počeli prije pet godina bili smo sami, sljedeće godine pridružile su nam se Žene Tivta koje posebno pozdravljam, da bismo ove godine imali toliko učesnika, tako da pozdravljam i žene Petrovca, pekaru Hipnos, Osnovnu školu Veljko Drobnjaković, a poseban pozdrav Dječjem vrtiću Radost“, istakli su organizatori.

Voditelj programa bio je Miomir Maroš, koji je predstavio sudionike i sponzore koji su zaslužni za uspješnost i sve veću popularnost ove manifestacije.

Manifestacija je okupila veliki broj ljubitelja takozvanih „risanskih makarula“, a što je sve bilo izloženo na bogatim trpezama najbolje govore naše fotografije, stoga „prošetajte“ kroz našu fotogaleriju - sigurni smo da ćete osjetiti dio sinoćne atmosfere.

A da gostima degustiranje delicija bude još slađe, pobrinuli su se Tanja Šeter, Slow Time, Veljko Savić, Hipnos bend, K.U.D. Nikola Đurković, Feštine mažoretke, O.Š. Veljko Drobnjaković Risan i Dječji vrtić Risan.