Članovi benda „Highway“ spremni za Euroviziju

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 04. svibnja 2016. - 10:04
Autor: 

 

Članovi benda "Highway", ovogodišnji predstavnici Crne Gore na Euroviziji, jučer su održali prvu probu na sceni Globe Arene, na kojoj će nastupiti 8. svibnja, u prvoj polufinalnoj večeri.

Članovi benda su najavili da će njihov nastup biti dinamičan.

"Svjetla na bini će pratiti našu enerigju. Biće zaista jedinstveno i nešto drugačije. Ako ne možete da istrpite svjetlosne efekte, ne gledajte naš nastup. Treba će vam naočare za sunce dok mi budemo na sceni", savjetovao je, kroz smijeh, Marko ekipu Eurosong TV-a.

Osim članova benda, Petra Tošića, Marka Pešića i Luke Vojvodića, uz "pojačanje" Bojana Jovovića (bivši član grupe 'No Name'), na sceni Globe Arene u Stokholmu bit će i dva prateća vokala - Marija Lazić iz Srbije i Nikola Marjanović iz Hrvatske.

Za kostime članova grupe „Highway“ zadužena je Vanja Pantin, za koreografiju Mirko Vukomanović, koji je ujedno i izvršni producent projekta, a režiser Igor Basorović je "isprojektirao" kako će nastup podgoričkog benda izgledati na TV-u.

Hrvatsku će ove godine predstavljati mlada Nina Kraljić, pobjednica reality show-a The Voice. Nastupit će s pjesmom Lighthouse. Autori glazbe i teksta su austrijski duo Andreas Grass i Nikola Paryla, koji djeluju pod zajedničkim imenom POPMACHÉ. Glazbeni producent je Thorsten Brötzmann.