Čestitke za Uskrs

Time to read
1 minute
Read so far

Nedjelja, 12. travnja 2015. - 10:23
Autor: 

"Povodom najradosnijeg kršćanskog blagdana  koji simbolizira Božju, ali i čovjekovu, pobjedu nad smrću, grijehom i zlom, kao i vjeru u vječni život, svim pravoslavnim vjernicima srdačno i  tradicionalno, s " Hristos vaskrese" čestitamo  Uskrs!

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore

 

Neka vam uskrsno otajstvo svijetli nadom i ispunja vas mirom u svim trenutcima života. Sretan i blagoslovljen Uskrs vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti želi

Hrvatska Građanska Inicijativa

 

Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti sretan i blagoslovljen Uskrs želi 

Hrvatsko kulturno društvo „Tomislav“ Kotor.

Svim dobrovoljnim davateljima krvi Fakulteta za pomorstvo Kotor kao i članovima njihovom obitelji, koji slave Uskrs i uskršnje  praznike po starom kalendaru  iskrene čestitke  upućuje predsjednik aktiva dobrovoljnih davatelja krvi Fakulteta za pomorstvo Kotor prof. dr. Danilo A. Đurović.

Čestit i blagoslovljen Uskrs svim građanima pravoslavne vjeroispovjedi želi Hrvatsko građansko društvo Crne Gore.

"Poštovani sugrađani, u ime Opštine Kotor i u svoje lično ime, svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti najsrdačnije čestitam predstojeće Uskršnje praznike. Neka vam ovaj veliki hrišćanski praznik donese radost i ljubav sa vjerom u međusobno razumijevanje i povjerenje, poštujući najvažnije životne vrijednosti na kojima se zasniva tradicija našeg naroda, uvažavajući druge i drugačije od sebe. Neka ovi sveti praznični dani ispune vaše domove blagostanjem i radošću, sa željom da praznik provedete u dobrom zdravlju u krugu porodice i prijatelja. Hristos Voskrese" – stoji u čestitki gradonačelnika Stjepčevića.

 

„U ime Skupštine opštine Kotor i svoje lično, sveštenstvu i vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti čestitam najradosniji i najveći hrišćanski praznik – Uskrs, praznik nade i spasenja.
U nadi da ćemo osnaženi uskršnjom svjetlošću i dalje zajedno graditi ljudski i miroljubiv zajednički život svih naših građana, te imati mudrost da, u zajedništvu kao vjekovnoj tradiciji našeg Grada, očuvamo svoj vjerski i nacionalni identitet, želim da nam ovi blagi dani proteknu u molitvi, miru i veselju sa svojim najbližima i prijateljima. Hristos voskrese" – stoji u čestitki predsjednika Skupštine općine Kotor Nikole Bukilice.

Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti čestitam najveći hrišćanski praznik Uskrs.
U ime opštine Tivat i svoje lično, svim vjernicima želim da uputim srdačne i iskrene čestitke. Želim vam da Uskrs proslavite u miru i veselju sa svojim najbližima.
Neka blagostanje i radost ispuni svaki slavljenički dom, i podsjeti nas na svu ljepotu ljudskog duha i važnost njegovanja tolerancije i zajedništva - stoji u čestitki predsjednika Općine Tivat Ivana Novosela i predsjednika skupštine Krsta Boškovića.