Čestitke povodom blagdana Božića

Time to read
1 minute
Read so far

Nedjelja, 24. prosinca 2017. - 11:18
Autor: 

Sretne nastupajuće blagdane našim slušateljima čestitali su Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore, Hrvatska građanska inicijativa, Zajednica Hrvata i prijatelja – Crna Gora, Hrvatsko kulturno društvo „Tomislav“, NVO „Zaljev hrvatskih svetaca“, HKD „Sveti Jeronim“, Fond za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Crne Gore, Muzička škola „Vida Matjan“ Kotor, Turistička organizacija Tivat, kao i brojne udruge, tvrtke i pojedinci.

 

 

„U ime Opštine Tivat i u svoje lično ime, svim građanima Tivta koji slave Božić po Gregorijanskom kalendaru upućujem iskrene čestitke. Želim da ovaj praznik u naše domove donese međusobno poštovanje, razumijevanje i toleranciju. Želim da praznične dane provedete u zdravlju, miru, blagostanju i porodičnoj sreći“.

S poštovanjem,
Predsjednica Opštine
Snežana Matijević

 

"Poštovani sugrađani,

U ime Opštine Kotor i lično, svim vjernicima rimokatoličke vjerospovijesti srdačno čestitam Božić!

Želim da Božićne praznike provedete u dobrom zdravlju, radosti i ljubavi, okruženi ljudima koje volite. Neka ovi dani nade i zajedništva podstaknu sve nas da se zauzimamo za čovjeka i njegovo dostojanstvo, za mir i dobro, za ljudsku toplinu i solidarnost.

Sa iskrenim željama da ćemo u predstojećim prazničnim danima obnoviti i učvrstiti vjeru u suštinske ljudske vrijednosti, još jednom vam želim srećan Božić i Novu 2018. godinu!"

PREDSJEDNIK
Vladimir Jokić

 

„Svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovjesti i sveštenstvu upućujemo srdačne čestitike povodom Badnjeg dana i Božića, u ime Opštine Herceg Novi i svoje lično ime.

Neka Božić i godina koja ga prati donesu vama i vašim najbližima dobro zdravlje, ljubav, mir, zajedništvo, praštanje i poštovanje“.

PREDSJEDNIK OPŠTINE                                   PREDSJEDNIK SKUPŠTINE OPŠTINE
Stevan Katić                                                          dr Miloš Bigović