Čestitka veleposlanika Veselka Grubišića Zvonimiru Dekoviću

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 16. srpnja 2017. - 10:18
Autor: 

Kao što je poznato jučer je Zvonimir Deković jednoglasno izabran za predsjednika Hrvatskog nacionalnog vijeća. Njegov ponovni izbor za prvog čovjeka HNV – a naišao je na odobravanje i izazvao je veliki broj pozitivnih reakcija, a možemo reći i oduševljenje mnogih. Stigle su čestitke iz raznih krajeva Hrvatske, Crne Gore i Srbije.

Neposredno nakon glasovanja i samog reizbora predsjednika, još za vrijeme trajanja konstitutivne sjednice, prva čestitka na adresu Hrvatskog nacionalnog vijeća stigla je od veleposlanika Republike Hrvatske u Crnoj Gori, Nj. E. Veselka Grubišića, u kojoj se kaže:

Poštovani gospodine Deković,

Iz dubine srca vam čestitam ponovni izbor na čelnu poziciju Hrvatskog nacionalnog vijeća. Siguran sam da ćete  istim žarom promicati interese i tradiciju Autohtone hrvatske zajednice u Crnoj Gori. Kako ste to činili i dosada. Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Crnoj Gori i Generalni konzulat Republike Hrvatske u Kotoru nastavit će pomagati Hrvate Crne Gore. Nastavit ćemo pružati potporu i vašoj domovini Crnoj Gori na njenom putu prema Europskoj uniji.

Molim vas prenesite moje iskrene čestitke i pozdrave svim vijećnicima koji su izabrani u novi saziv Hrvatskog nacionalnog vijeća  Crne Gore. Želim da i oni s najvećim marom i pijetetom pridonose daljnjoj afirmaciji Hrvatske zajednice u Crnoj Gori.

Srdačno vas pozdravljam i stojim vam na raspolaganju.

Vaš veleposlanik,

Veselko Grubišić