Art umjetnik Bradley Theodore u Portu Montenegru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 06. srpnja 2017. - 9:41
Autor: 

Globalno prepoznatljiv umjetnik, slikar Bradley Theodore priredit će svojevrsni artperformans svim gostima nautičkog naselja Porto Montenegro, u subotu, 8. 7., u 20:00h ispred galerije Gayo. Ovaj art koktel bit će i svojevrsna artistička najava njegove autorske izložbe koja je zakazana za kolovoz u galeriji Gayo u Portu Montenegru.

Ljubiteljima umjetnosti ovoga umjetnika  nije neophodno posebno predstavljati - inspiraciju za svoju umjetnost pronašao je u modnom svijetu, a svoje viđenje istog na zanimljiv način prenio je na ulice New Yorka. Oslikavajući zidove, ovjekovječio je mnoge velikane modnog svijeta kroz svoj jedinstven umjetnički identitet, koristeći živopisne boje i uglavnom ih prikazujući kao kosture. Najpoznatija moderna freska na ulicama New York-a je ona u četvrti SoHo gdje šareni kostur Ane Vintur gleda u Karla Lagerfelda.

Osim slikanja, Theodore je radio naslovnice albuma WuTangClan, Sony, UniversalRecords, a strast mu je i 3D modeliranje koje  je učio dok je pohađao SchoolofVisualArts.