Amatersko kazalište HNV-a organizira međunarodno online natjecanje „Izrazi se igrokazom“

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 27. travnja 2020. - 20:17
Autor: 

Amatersko kazalište Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore organizira međunarodni natječaj „Izrazi se igrokazom“, za sve zainteresirane ljubitelje kazališta bez obzira na uzrasnu dob i profesiju. Tema igrokaza je slobodna, a trajanje igrokaza je ograničeno na najviše 5 minuta. Broj sudionika u igrokazu nije ograničen, kao ni u scenski elementi ili prostor odigravanja igrokaza.

Propozicije i način prijave:

- Mogućnost prijave imaju svi zainteresirani ljubitelji kazališta, koji se kazalištem ne bave profesionalno

- Prijava se vrši putem kontakt obrasca -  link ili facebook stranice Amatersko kazalište HNV

- Snimak igrokaza može biti u formi monologa ili snimljen s ukućanima, a ukoliko želite uključiti prijatelje to treba biti putem online komunikacije.

- Trajanje igrokaza je do 5 minuta.

- Snimak igrokaza možete slati putem facebook stranice ili na adresu hrvatskovijece@gmail.com

- Uz snimak poslati i podatke - ime i prezime i naziv igrokaza.

Dakle, igrokaz možete odigrati na osnovu vašega vlastitog scenarija kao monolog ili uključiti ukućane i prijatelje. Ukoliko se odlučite raditi igrokaz sa prijateljima molimo vas da to bude isključivo putem online komunikacije. Sudionici u igrokazu nisu ograničeni. Prijave se vrše putem online aplikacije

Prijave se vrše do 5. 5. 2020. godine, a rok za slanje radova je do 30. 5. 2020. godine.

Odabir najboljih 10 igrokaza će se vršiti glasovanjem Komisije sastavljene od po jednog voditelja amaterskih kazališta svih država sudionica i po jednog člana udruga koje se pridruže natjecanju kao suradnici. Glasovanje će biti javno putem online ankete, a svi radovi predstavljeni na facebook stranici i portalu Amaterskog kazališta Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore. Svi sudionici će dobiti zahvalnice za sudjelovanje putem e-mail kontakt adrese.

Pridružite se i pokažite svoj talent! Snimajte slobodno – nema loših igrokaza.