Akcija čišćenja pješačke staze u Gornjoj Lastvi

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 06. prosinca 2016. - 10:06
Autor: 

Kulturno zavičajno udruženje Napredak Gornja Lastva i Zeleni tim Općine Tivat organiziraju volontersku akciju u okviru koje će biti čišćen stari pješački put koji polazi od asfaltiranog puta za Gornju Lastvu do platoa ispred seoske crkve. Dužina pješačke staze je oko 400 metara.

Akcija čišćenja pješačke staze će biti organizoirana u subotu, 10. prosinca, s početkom u 9 sati. Pozivaju se svi zainteresirani za volontiranje na čišćenju puta da se jave na telefon 069/647-444 – kontakt osoba Igor Mamula. Prijave se primaju do 9. prosinca 2016. godine.

Za sudionike akcije je osiguran sav potreban alat, osvježenje i sendviči, kao i prijevoz od Tivta do Gornje Lastve (polazak sa stare autobuske u 08:30 sati) i od Seljanova do Gornje Lastve (polazak sa autobusne postaje kod Hotela “Tivat” u 08:40 sati).

 

Volonterski dan se organizira u okviru projekta Doprinos razvoju snažnijeg civilnog društva u Boki kotorskoj (StroNGO), a povodom obilježavanja 5. prosinca – Međunarodnog dana volontera. Projekt StroNGO je odobren kroz program Europske unije IPA 2014 Civil Society Facility Montenegro, a KZU Napredak je jedan od partnera na ovom projektu.