PORTO MONTENEGRO - NOVA PONUDA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 30. siječnja 2014. - 13:08
Autor: 

U tivatskom nautičkom centru Porto Montenegro u toku je izgradnja i opremanje platforme za slijetanje helikoptera koja će se nalaziti iza parkirališta za automobile u središnjem dijelu kompleksa nekadašnjeg vojnog brodogradilišta Arsenal.
Prvi helikopter već je jučer sletio i poletio sa te lokacije iako radovi na njenom uredjenju još nisu završeni. Helikopterske letove iz Porto Montenegra obavljaće britanska kompanija „The Anonymous" u saradnji sa domaćom kompanijom „Airways Montenegro", a klijentima će se nuditi širok spektar helikopterskih usluga – od panoramskih letova do transfera iz Tivta do aerodroma Podgorica i Dubrovnik, ski-rizorta u Crnoj Gori i sličnog.

Lononski „The Anonymous" iza kojeg stoji ruska državljanka Veronika Voronjina, specijalizovana je konsierž i agencija za pružanje raznih vrsta usluga ultra-bogatoj klijenteli, počev od organizacije raznih dogadjaja, preko helikopterskog i prevoza hidroavionima, do klasičnih agencijskih i konsierž usluga za jahte. Ta kompanija će do ljeta otvoriti i svoju kancelariju i predstavništvu u zgradi „Tara" u Porto Montenegru.