SVE O TIVTU NA ANDROID APLIKACIJI "TIVAT SCOUT"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 25. veljače 2013. - 14:20
Autor: 

Tivat je dobio svoju prvu android-aplikaciju pod nazivom „Tivat Scout", a koja promoviše turističku ponudu Tivta – priopćeno je danas iz tivatske Turističke organizacije koja je podržala njenu izradu.
Autor ove aplikacije za tu vrstu mobilnih uređaja je Andrej Karadžić, učenik IV razreda gimnazije Srednje mješovite škole „Mladost" iz Tivta, koji je jedini predstavnik grada Tivta na državnom takmičenju učenika srednjih škola u programiranju koje će se održati 3. ožujka u Podgorici.
Android aplikacija "Tivat Scout" se može preuzeti sa Google Play prodavnice, a pored informacija o Tivtu, lokalnim atrakcijama, muzejima, galerijama, sadrži i važne informacije i brojeva telefona. Aplikacija sadrži i bazu podataka svih hotela, restorana i kafea u Tivtu, a planira se i dodavanje podataka o izdavaoca privatnog smještaja koji budu izrazili interesovanje da se i na ovaj način javnost upozna sa njihovom ponudom. O svakoj lokaciji u gradu aplikacija "Tivat Scout" pruža informacije poput opisa lokacije, kontakta (pozvati broj, poslati 'mail', pogledati 'website'), pozicije na mapi, te sliku objekta ili lokacije.

Za sada, aplikacija podržava samo engleski jezik, ali će uskoro biti implementirana i na našem jeziku.
Siniša Luković