NOVOGODIŠNJI POKLONI TIVATSKOJ POLICIJI

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 02. siječnja 2013. - 11:26
Autor: 

Predstavnici kompanije Adriatic Marinas, na čelu sa konsultantom za bezbjednost na projektu Porto Montenegro Fehom Mehovićem, posjetili su tokom novogodišnjih praznika prostorije Ispostave policije Tivat i Ispostave granične policije, Aerodrom Tivat, gdje su rukovodiocima ovih ispostava uručili vrijednu računarsku opremu.
Tri laptop računara marke Toshiba, 3 štampača marke HP i 3 Cannon skener aparata kojima će se u budućem periodu služiti zaposleni u kriminalističkoj policiji i stanici policije Tivat, uručena su načelniku Ispostave policije Tivat Veselinu Smoloviću koji je ovom prilikom izjavio:

„U ime svih službenika policije Ispostave Tivat najsrdačnije se zahvaljujem kompaniji Adriatic Marinas na poklonjenoj opremi. Računari će omogućiti da efikasnije i brže obavljamo svoj posao a sve za dobrobit građana, posjetioca i turista Tivta. Ono što planiramo jeste otvaranje kontakt reona sa jednim policajcem u Porto Montenegru, pa će na taj način policija Tivta i Porto Montenegro svoju saradnju i ukupnu bezbjednost marine podići na još veći nivo."
Na raspolaganju zaposlenima u Ekspozituri granične policije na Aerodromu Tivat od danas će biti nov laptop računar, kao i skener i štampač, a vrijedan poklon je od predstavnika Porto Montenegra preuzeo komandir Ispostave granične policije Tivat, Zoran Stanović.
Računarska oprema na dar u vrijeme novogodišnjih praznika znak je intezivne i uspješne saradnje u prethodnim pa i u protekloj godini, a za cilj ima unaprijeđenje rada i poboljšanje efikasnosti u svakodnevnim aktivnostima zaposlenih u tivatskoj policiji.