U BUDVI NASTUPILI „PERPER“ I „PARNI VALJAK“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 02. siječnja 2013. - 11:09
Autor: 

Ispred zidina Starog grada u Budvi, u utorak 1.siječnja priređeno je novogodišnje veče uz grupe „Perper" i „Parni valjak".
Voditelj Bane Žugić je započeo, kako je kazao, najljepšu pjesmu o Crnoj Gori, a publika nastavila Perperovu „Goro moja". Članovi grupe "Perper" započeli su nastup brojnim hitovima „Ljubav" „Medena", „Dodir svile", „Kome dolaziš u san", „Čuvam te", „Tattoo", Sex", „Sa dušom od kamena", „Montenegro jazz", „Na svetoga Nikolu", „Cetinjske kiše". Svoj nastup završili su numerom „Goro moja". Publika, koju su činili pretežno tinejdžeri, uživala je pjevajući brojne hitove.

Nakon "Perpra" oko 23,30 sati na scenu su stupili članovi sastava „Parni valjak".
"Parni valjak" svoj nastup započeo je numerom „Ljubavna" a nastavilo se brojnim hitovima „Zagreb ima isti pozivni", „Ostani s njim", „Pusti nek traje", „Nakon svih godina", „Dok je tebe", „Stvarno nestvarno", „Godine prolaze", „Mijenjam se", „Neda", „Prokleta nedjelja", pjesma, kako kaže Rahimovski, koju je, na neki način, Husein Hasanefendić Hus posvetio njemu – „Sedamsto milja od kuće", „Gledam je dok spava", „Jesen u meni", „Dođi", „Ja još vjerujem u nas", „Sunčanom stranom", „Uhvati ritam", „Dok si pored mene", „U ljubav vjerujem", „Lutka za bal", u kojoj mu se priključila Tina Kresnik „Ugasi me".
Palili su se upaljači, a u jednom trenutku, tokom numere „Dođi", Rahimovski je tradicionalno sišao u publiku, pjevao i pozdravljao se sa svima u prvom redu. Na bis su otpjevali „U prolazu" i „Sve još miriše na nju", koja je označila i kraj dvoiposatnog koncerta.
/Pobjeda/