IZLOŽBA MIKRO - FOTOGRAFIJA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 10. studenog 2012. - 10:46
Autor: 

Izložba koja nosi naziv "Tragovi", a čine je dvadeset dvije mikro-fotografije autora Miška Kordića iz Tivta biće izložene od 10.studenog, subota, u holu upravne zgrade kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro.
"Nije lak zadatak zamrznuti trenutak u vremenu i fotografisati kapljice u djeliću sekunde kada se one sudaraju i formiraju oblike koje naše oko nije sposobno da vidi", ističe autor, dodajući da je uzbuđenje nakon uspjele fotografije i uhvaćenog pravog trenutka ono što pokreće same autore ove vrste fotografije da stalno pokušavaju da naprave nešto što niko prije njih nije. „Ovim fotografijama želim da prikažem magični trenutak stvaranja nečeg nama nevidljivog, ali prisutnog, prije svega onoga što nastaje i nestaje, a to su upravo tragovi..." kaže autor Kordić

Miško Kordić se aktivno bavi fotografijom posljednjih 9 godina. Učestvovao je na preko 60 međunarodnih i domaćih izložbi, na kojima je osvajao brojne nagrade. Fotografije autora možete vidjeti i na internet stranicama www.fotonegativ.com i www.teodo-tivat.com.