MULJANSKA FEŠTA OD GAVICA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 03. kolovoza 2012. - 10:32
Autor: 

Abrumom ulicama staroga grada, uz učešće maškarane grupe koje su sa mažoretkama obišle grad uz pratnju kapa i kraljice karnevala a uz zvuke Gradske glazbe iz Šibenika nastavljen je 11. Kotorski internacionalni ljetnji karneval.
Fešta se nastavila na muljanskoj rivi uz vino i prigane gavice, a više stotina posjetilaca uz dobro raspoloženje uživalo je uz muziku vokalnog instrumentalnog sastava iz Herceg Novog. Kako su svi poludili u doba karnevala i velikih vrućina tako je i sinoć na muljanskoj rivi proključalo kada su brodom iz Kotora stigli Kapo od karnevala, Kraljica od karnevala, Šibenska gradska glazba i mažoretke. Uz vatromet, ribu, vino, ples i zvuke nama dobro poznate mediteranske glazbe fešta se nastavila duboku u noć. Kako je bilo u najstarijem ribarskom naselju u Boki možete pogledati u našoj fotogaleriji.

U petak 3.kolovoza na Trgu od oružja održati će se muzički hepening i predstavljanje gostujućih karnevalskih grupa sa početkom u 21 sat, nakon čega će održati koncert grupa Salsa e Punto.
Internacionalna karnevalska povorka je u subotu 4.kolovoza gradskom rivom od 21 sat.