NOVI ALATI ZA NAUTIČARE

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 26. lipnja 2012. - 10:55
Autor: 

Portal www.vrijeme.net jedini hrvatski vremenski internet portal koji nudi detaljnu prognozu vremena za sva mjesta u Hrvatskoj, i to za sljedećih 14 dana, pripremio je dvije aplikacije za sve ljubitelje mora i morskih avantura. AdriaWeather besplatna je aplikacija koja vam nudi vremenske podatke za gradove na hrvatskom dijelu Jadrana. Aplikacija će vam, u skladu s vašom GPS lokacijom, dostavljati dvodnevnu vremensku prognozu upravo za mjesto u kojem ljetujete.

U samoj aplikaciji možete pronaći informacije o temperaturi mora, visini valova te brzini i smjeru vjetra. AdriaNautica unaprijeđeno je izdanje koje će vam uvelike olakšati plovidbu Jadranom te je učiniti ugodnijom i sigurnijom. Za samo 7,90 € AdriaNautica vam, uz standardne trodnevne prognoze Vrijeme.neta, nudi i poseban set podataka s naglaskom na uvjete na moru. Podaci kao što su smjer i jačina vjetra, temperatura mora, temperatura zraka te valovitost mora prikazuju se u intervalima od dva sata, što vam omogućuje jednostavnije, preglednije i, samim time, brže planiranje plovidbe bez neugodnih iznenađenja.
Aplikaciju AdriaNautica još posebnijom čine kontaktni podaci i lokacije marina, sidrišta, lučkih kapetanija, benzinskih crpki i čarter iznajmljivača na hrvatskom dijelu Jadrana. Stoga, neovisno o tome planirate li tek plovidbu ili se već nalazite na moru, AdriaNautica zasigurno je vrijedan član posade na kojeg uvijek možete računati. Na svojem iOS uređaju otvorite appstore i potražite aplikacije AdriaNauticu i AdriaWeather. Neovisno o tome za koju se aplikaciju odlučite, vrijeme vas više ne može iznenaditi.
(Večernji list)