Sajam masline i vina

Emitirano: 
Utorak, 12. veljače 2013.

U organizaciji Maslinarskog društva "Boka", kao dio velike bokeljske fešte koju organizira MZ "Bijela" u sklopu Praznika mimoze Portonovi, u Bijeloj će se održati Sajam masline i vina, šesti put zaredom, 8. i 9. veljače, subota i nedjelja .

Manifestacija je promotivno-prodajnog karaktera, na kojoj će biti izloženi isključivo domaći proizvodi: maslinovo ulje, konzervirana maslina, vino, sir i pršut, kozmetika na bazi masline, suveniri...

"Fešta nosi u sebi mirise, ukuse i zvuke Mediterana, a po svom sadržaju je prepoznatljivo bjelska i bokeljska", kazao je na konferenciji za novinare predsjednik Organizacionog odbora manifestacije Nikola Svilanović.

Na Sajmu masline i vina, koji će biti organiziran u okviru fešte, najavljeno je sudjelovanje oko 40 izlagača, isključivo domaćih proizvoda.

Prema riječima izvršne direktorice Maslinarskog društva „Boka" Vesne Đukić, zainteresiranost izlagača je bila velika, ali ograničen prostor i nedostatak sredstava utjecali su da broj sudionika tog sajma bude ograničen.