Cro Cop: Čist sam kao suza, a to je sad potvrdio i ovaj nalaz

Time to read
1 minute
Read so far

Nedjelja, 10. siječnja 2016. - 9:03
Autor: 

Što reći? Hvala svima na podršci i na povjerenju kod izbijanja "doping afere". Čist sam kao suza, a to je potvrdio nalaz jednog od najboljih laboratorija na svijetu, onog u Londonu, napisao je hrvatski borac Mirko Filipović na Facebooku.

Večernji list ekskluzivno je doznao kako je Mirko dobio mail od Američke antidopinške agencije u kojem je stajalo kako mu nisu pronašli niti jednu zabranjenu supstanciju.

- Odmah sam tvrdio da sam čist i da tu nema govora o dopingu, no svi mediji su me razapeli bez ikakvih dokaza i s neskrivenim guštom. Na one koji su likovali i naslađivali se mojom mukom neću trošiti riječi, kao i na neke borce u pokušaju koji su se javljali na društvenim mrežama i svoje misli i kritike na moj račun dijelili sa svima.

Cro Cop se trebao boriti protiv Anthonyja Hamiltona. Dugo je vukao ozljedu ramena i nije se mogao oporaviti na vrijeme pa je uzeo hormon rasta. Da je pitao za dopuštenje, vjerojatno bi mu odobrili terapiju, no za to nije imao vremena. 

Kad je vidio da ni to ne pomaže, objavio je kraj karijere. Nakon što su ga testirali priznao im je što je napravio, a Američka antidopinška agencija suspendirala ga je zbog kršenja antidopinških pravila na dvije godine, iako se već umirovio.

UFC u Zagrebu, Mirko se vraća?!

Ako Mirko službeno bude oslobođen svake sumnje, Američka antidopinška agencija skinut će mu suspenziju, a onda je moguć i povratak u oktogon, piše Fightsite. UFC je najavio povijesni event u Zagrebu 10. travnja. Dovoljno da se Mirko pripremi za meč?