Na snazi stroge kontrole poštovanja epidemioloških mjera

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 26. veljače 2021. - 10:31
Autor: 

Sekretarijat za inspekcijski i komunalni nadzor Općine Tivat i tržišna inspekcija Uprave za inspekcijske poslove sprovode koordiniranu akciju kontrole poštovanja važećih propisa i mjera u trgovinskim objektima u Tivtu.

Tržišna inspekcija je u srijedu, 24. 2., izvršila inspekcijski nadzor maloprodajnog trgovinskog objekta “Voli” u Tivtu i utvrdila nepravilnost – nenošenje zaštitne opreme u skladu s propisanim mjerama. Inspekcija je izrekla mandatnu kaznu izdavanjem prekršajnih naloga u iznosu od 2000€ za pravno lice i 500€ za odgovorno lice u pravnom licu.

Za dane vikenda najavljene su stroge kontrole poštovanja mjera na javnim mjestima s posebnim akcentom na šetališta, plaže, izletničke lokacije, kako bi se spriječila veća okupljanja građana. Mješovite patrole činit će Komunalna policija i inspekcija, pripadnici Službe zaštite i dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Tivta kao i službenici Odjela bezbjednosti Tivat.

Općina Tivat poziva građane na odgovorno ponašanje u skladu s mjerama, kako bi se epidemiološka situaciju u Tivtu pooboljšala.