Jasna Zlokić 4. 7. u hotelu Mogren

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 02. srpnja 2019. - 8:38
Autor: 

Koncertima kvalitetnog i jedinstvenog zvuka, kao i odabirom izvođača Hotelska grupa “Budvanska rivijera” nastavlja ljetnu koncertnu sezonu na gornjoj terasi hotela Mogren u mediteranskom ambijentu pop up restorana Makarul.

Prvi put u Crnoj Gori nakon dužeg vremena, 4. 7.,  nastupit će Jasna Zlokić, poznato ime hrvatske i regionalne glazbene scene. Vrhunac glazbene karijere, Jasna je postigla sredinom osamdesetih godina, s pjesmom “Skitnica” ostavila neizbrisiv trag i našla se među velikanima regionalne glazbene  scene zajedno s Arsenom Dedićem, Oliverom Dragojevićem, Biserom Veletanlić, Zoricom Kondžom.

„Koncerti se održavaju svakog četvrtka. Svim gostima koji odluče da u predstojećim ljetnjim noćima uživaju u odličnoj muzici i izuzetnoj gastronomskoj ponudi hotela Mogren i pop up restorana “Makarul”, obećavamo autentičan ugođaj koji neće doživjeti ni na jednom drugom mjestu u Crnoj Gori. Nastavićemo da iznenađujemo ljubitelje muzike potpuno drugačijim sadržajima“ - poručuju iz Hotelske grupe “Budvanska rivijera”.

 Rezervacije na telefon 068 866 475.

Izvor: Radio Jadran