Počela prva boćarska liga

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 04. svibnja 2018. - 8:40
Autor: 
U organizaciji Crnogorskog boćarskog saveza, prošlog vikenda je počela prva liga dok druga i treća počinju tijekom sljedećeg tjedna.
U prvom kolu favoriti su zabilježili ubjedljive pobjede: Palma - Vrmac  18:0, Brđanin - Val  2:16 a ekipa Maina je u Budvi savladala Kalimanjac sa 17:1.
Drugo kolo se igra sutra. U derbiju kola Palma dočekuje Val iz Herceg Novog, Vrmac igra protiv Kalimanjca, a ekipa Brđanina je domaćin Mainama.
U prvom kolu druge lige koja se igra utorkom, sastaju se u Budvi ekipa Slovenske plaže i Palme 2, a u Tivtu igraju: Napredak - Budućnost i Mladost - Bacchus.
Treća liga se igra četvrtkom, a u prvom kolu se sastaju: Omladinac - Češljar i Budva - Jadran, ekipa Kalimanjca 2 je slobodna u ovom kolu.
"Očekujemo veoma interesantna i zanimljiva takmičenja u sve tri lige, kako u borbi za titulu i plasman u veći rang takmičenja, tako i u borbi za opstanak.Napravili smo dosta pozitivnih stvari što se tiče same afirmacije ovog sporta, a nadamo se da ćemo ubuduće privuči još veći broj djece da se aktiviraju i zavole bućanje. Takođe očekujemo da će publika u naredna dva i po mjeseca, u što većem broju pratiti naša takmičenja na zogovima od Herceg Novog do Budve", priopćili su organizatori.