Za pet dana 18 manifestacija u Tivtu

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 19. studenog 2018. - 8:23
Autor: 

U okviru „Novembarskih dana“, od ponedjeljka, 19.11., do petka, 23. 11.,  u organizaciji Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, mlade i sport i drugih institucija Općine Tivat bt iće organizirano 18 događaja, uključujući izložbe, koncerte, sportske i turističke manifestacije.

Program pod nazivom “Radovići svome gradu”, bit će upriličen u ponedjeljak u 11 sati  u Domu kulture „Uroš Rautović“ u Radovićima. Kroz recitaciju, pjesmu, ples i igru publici će se predstaviti djeca članovi KUC “Kadena” i učenici OŠ” Branko Brinić”. Istog dana u 17 sati u Boćarskoj hali Kalimanj bit će priređen boćarski turnir. Koncert KIC POP HORA „Bez dileme – antifašizam“ publika će moći  pratiti od 20 sati  u tivatskom Centru za kulturu.

Uspješni sportisti i dodjela godišnjih priznanja u planu su u utorak, u 11 sati,  u Multimedijalnoj dvorani Općine  Tivat, dok je u 19  sati  predviđena izložba fotografija „Tivat u velikom ratu“ u DTV Partizan.

U srijedu, 21.11.,  nizom događaja bit će obilježen Dan Općine e Tivat. Već u osam sati  održat će se trka mira od crkve sv. Roka do Spomenika palim borcima. Pola sata kasnije kros će trčati učenici OŠ „Drago Milović“, a već u 9 sati  predviđeno je polaganje vijenaca na Spomenik palim borcima. Slijede ceremonija predaje zastave odredu Bokeljske mornarice ispred zgrade Općine, svečani defile kroz grad, kolo Bokeljske mornarice na šetalištu Pine te svečana sjednica Skupštine Općine Tivat. Sekretarijat za kulturu i Turistička organizacija Tivta, od 12 do 14 sati organizirat će manifestaciju „Gradu za rođendan“ na Trgu magnolija.

Službi zaštite i spašavanja novo vatrogasno vozilo vrijedno 60.000 eura bit će uručeno u četvrtak u 10 sati, a u 20 sati u DTV Partizan bit će upriličen koncert Srednje muzičke škole.

Dječji parlament zasjedat će u Multimedijalnoj dvorani  Općine u petak u 10 sati,  u 19 sati učenici Srednje muzičke škole u koncertnoj dvorani predstavit će se koncertom „Ona živi da se čuje“, dok će u 20 sati  ljubitelji mode moći  pogledati  reviju Radojke Tepavac i izložbu fotografija Mihalea Đuričića.