Divna glazbena večer u Muzičkoj školi u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 22. prosinca 2022. - 9:28
Autor: 

Koncert ,,Ususret Božiću”, održan je sinoć u  Muzičkoj školi u Tivtu. Na početku večeri, nazočne je pozdravila Ana Vuksanović, tajnica Hrvatskog nacionalnog vijeća, koja je istakla kako se koncert održava na obljetnicu HNV – a te da predstavlja dar HNV –a svima građanima i građankama Tivta, kao iskaz dobre volje, uvažavanja i multikulturalnog karaktera našeg grada.

Izvođači tenor Ileš Bečei i bariton Siniša Markanović, uz pratnju pijanista Bartolomeja Stankovića, izveli su  prigodni božićni repertoar, i sakralnog i svjetovnog tipa. Također su  članovi  ansambla Opere Narodnog pozorišta u Sarajevu.

Među prisutnima su bili: predsjednik Općine Tivat Željko Komnenović, predsjednik HNV – a Zvonimir Deković, predsjednik HGI – ja Adrijan Vuksanović, potpredsjednik HGI – ja Ilija Janović, Zlatko Kožuhan iz Generalnog konzulata  Republike Hrvatske u Kotoru, direktorica Muzičke škole Zorana Jovanović,  direktor Dnevnog centra u Tivtu Srđan Krunić.

Jedna divna glazbena večer, zahvaljujući spomenutim umjetnicima, zasigurno će  ostati u sjećanju svima, koji su bili u prilici prisustvovati sinoćnjem koncertu.