Završena manifestacija "Od Božića do Božića"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 09. siječnja 2015. - 9:12
Autor: 

Kako Kotorani kažu „finila je još jedna fešta“.  Reklo bi se vrlo uspješno, što i ne čudi obzirom na ljubav i trud koji je uložen da nam svima ovi hladni zimski dani budu topliji i veseliji. Stoga vrijedi pohvaliti organizatore manifestacije „Od Božića do Božića“ a to su TO Kotor i NVU Karampana.

 

S početkom 20.prosinca 2014. do jučerašnjeg završetka na Trgu od oružja, živjele su sve pjacete Staroga grada a feštali su i najmlađi i najstariji žitelji i gosti Kotora.

 

Papalada alla maka je posljednja u nizu organiziranih večeri, i na opće oduševljenje svih posjetitelja, hrane je bilo u izobilju, a domaćice su nas podsjetile na gastronomske gušte svih bivših republika stare Jugoslavije, kao i Vojvodine i Kosova.

Trpeze na kojima se pušila vruća hrana vrlo brzo su ostale prazne, što je razveselilo domaćice koje zaista s mnogo ljubavi uvijek sudjeluju na ovakvim manifestacijama.

Zavjesa ove manifestacije je pala, ali kako kažu organizatori odmora neće biti, jer za mjesec dana počinju Karnevalske fešte, te je potrebno zadržati mot i ostati na visini zadatka kada su u pitanju organizacije pučkih svečanosti našeg drevnog Kotora.