Društvo

Milanović Đukanoviću: Hrvatska snažno podržava europski put Crne Gore

Predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću čestitku povodom 13. 7. - Dana državnosti Crne Gore uputio je predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović.

U čestitki se navodi:

Pročitajte više

Škola filma „Edukacija – Akcija!“ za mlade

„Edukacija – Akcija!“, online škola filma za mlade uzrasta od 12 do 16 godina, bit će održana u periodu od 20.7. do 26. 7., putem digitalne platforme.

Pročitajte više

Završene radionice eko školice u sklopu Kotorskog festivala pozorišta za djecu

Proteklog dana je, radionicom izrade ukrasa od plastike i edukacijom o reciklaži, završena ljetna eko školica za djecu. Školica se održala u sklopu Kotorskog festivala pozorišta za djecu, a vodili su je mladi 

Pročitajte više

Otkazan InArt festival u Tivtu

Peti festival uličnih performera InArt ove godine se neće  održati.

Pročitajte više

O važnosti čitalačkog iskustva (u XXI. stoljeću)

“Čitanje je za mene uvijek bilo vrhovni lijek protiv svih odvratnosti u životu i svaku tugu bi samo jedan čas čitanja uspeo da rasprši!”

Pročitajte više

Pokretanje besplatnog savjetovališta za korisnike psiho - aktivnih supstanci i obitelji korisnika u Kotoru

U Kancelariji za prevenciju bolesti zavisnosti, RE populaciju i rodnu ravnopravnost, koja funkcionira pod okriljem Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti Općine Kotor, ponovno se pokreće besplatno savjetovalište

Pročitajte više

"Obala kulture" Zorana Poleksića

Na stranici Radija Dux  možete pročitati tri ulomka iz  on line izdanja "Obala kulture" Zorana Poleksića , u kojima autor   afirmativno piše o hrvatskoj zajednici u Crnoj Gori i njezinim nastoj

Pročitajte više

Čestitka HGI-ja povodom Dana državnosti Crne Gore

Svim građankama i građanima Crne Gore čestitamo Dan državnosti. Današnji datum je trajno nadahnuće za izazove koji su pred nama, ali i potvrda da zajednički možemo ostvariti velike pobjede.

Pročitajte više

Čestitka veleposlanika Grubišića povodom Dana državnosti Crne Gore

„Svim građanima Crne Gore želim sretan Dan državnosti Crne Gore! Republika Hrvatska će nastaviti snažno pomagati Crnu Goru na njenom putu prema članstvu u Europskoj uniji“.

Veselko Grubišić, veleposlanik RH u Crnoj Gori

Pročitajte više

Čestitka HNV - a povodom Dana državnosti Crne Gore

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore  upućuje srdačne  čestitke svim građanima Crne Gore povodom Dana državnosti, uz želju da zajedničkim snagama i dalje djelujemo na  napretku Crne Gore i boljitku svih njezinih  građana.

Pročitajte više

Obavijest o izravnom prijenosu Sedme revije tradicijske odjeće i izbora najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan RH

Udruga "Stećak" obavještava sve zainteresirane da izravni prijenos Sedme revije tradicijske odjeće i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan Hrvatske možete prati na web stranici http:

Pročitajte više

Papa Franjo čestitao Dan državnosti predsjedniku Đukanoviću

Poglavar Katoličke crkve papa Franjo uputio je čestitku predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću povodom 13.7. - Dana državnosti Crne Gore.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo