Kutak za poslovni trenutak

Emisija "Kutak za poslovni trenutak" vodit će vas kroz poslovni svijet, donositi vam novosti i iz razgovora s uspješnim ljudima iz svijeta biznisa imat ćete priliku naučiti kako uspješno poslovati i opstati na tržištu.
Emisiju uređuje i vodi Milena Pilastro Kovačić, a emitira se petkom u 13 sati, i repriza u 18 sati i 30 minuta.

Emitirano: 
Petak, 08. srpnja 2016.

U današnjoj emisiji Kutak za poslovni trenutak, koja je ujedno i posljednja ove sezone, ugostili smo izvršnog direktora renomirane tvrtke Ina CG, g. Zorana Obradovića.
Što Ina predstavlja, koje su njene temeljne vrijednosti i ciljevi u poslovanju, koliku društvenu odgovornost nosi i utječe na bolji život zajednice u kojoj djeluje, poslušajte u emisiji.

Gošća današnje emisije Kutak za poslovni trenutak bila je Olivera Pavićević, savjetnica za obrazovne programe na Policijskoj akademiji u Danilovgradu.

Policijska akademija je raspisala Natječaj za upis 30 kandidata i u razgovoru s gđom Pavićević saznat ćete što je potrebno sve za prijavu na Natječaj, te koji su kriteriji koji kandidati moraju zadovoljiti za upis na Akademiju.

Natječaj traje do 12.srpnja, a priprema za prijemni ispit je 20.lipnja. Prijemni ispit polaže se krajem kolovoza. Za više informacija poslušajte emisiju.

Današnja emisija „Kutak za poslovni trenutak“ skreće vam pozornost na bolesti ovisnosti kod mlađe populacije, koju trebamo na vrijeme uočiti i pravovremeno reagirati.

Istraživanja su pokazala da su najopasniji periodi za početak uporabe supstanci kod mladih upravo periodi tranzicije. Ona može biti u psihofizičkom smislu, tijekom perioda puberteta i adolescencije, ili u smislu promjene okruženja: prelazak iz osnovne škole u srednju, iz jednog u drugi razred, razvod roditelja i slično. Protektivni faktori se u ovim periodima moraju pojačati.

Današnja gošća emisije „Kutak za poslovni trenutak“ je još jedna naša multitalentirana dama,  kojoj s razlogom možete posvetiti stih „Žena, majka, kraljica“.

Trenerica plivanja, fitness instruktorica, modna dizajnerica i velika humanitarna radnica, koja je uzor svojoj djeci i mnogim drugima u njenome okruženju, govorila je o tome što je inspirira i što možemo očekivati od nje u narednom periodu.

Predlažemo da poslušate emisiju.                                                                                           

Emitirano: 
Petak, 29. siječnja 2016.

Današnji gost emisije „Kutak za poslovni trenutak“ bila je ravnateljica JPU Radost Vjera Rašković Perojević, a razgovor vam prenosimo u cijelosti.

DUX: Povod današnjeg razgovora  je 90 godina druženja s mališanima u kotorskim vrtićima. Danas JPU RADOST broji 7 jedinica – Škaljari, Tabačina, Dobrota, Risan, Prčanj i Radanovići. Da li imate evidenciju kako je to izgledalo na samim počecima rada vrtića u Kotoru, i koliko se toga vremenom promijenilo.

Emitirano: 
Petak, 15. siječnja 2016.

Današnji gost emisije „Kutak za poslovni trenutak“ je direktor Turističke organizacije Kotor, Mirza Krcić.

Krcić je govorio o dojmovima nakon nedavno održane manifestacije „Od Božića do Božića“, i najavio je neke od budućih projekata koje će TO realizirati tijekom 2016. godine. U razgovoru smo se spomenuli i datuma održavanja zimskog karnevala u Kotoru. Predlažemo da poslušate emisiju.

Emitirano: 
Petak, 20. studenog 2015.

Gošča današnje emisije „Kutak za poslovni trenutak“ je direktorica hotela Pine – Tivat, gđa Nevena Šakotić. U ugodnom razgovoru  direktorica Šakotić nam je otkrila o vrlo zanimljivim predstojećim projektima, koje će uz suradnju s NVU Karampana Kotor i financijsko pokroviteljstvo Turističke organizacije Tivat realizirati u predstojećem zimskom periodu, i u kojima će uključiti i sve zainteresirane žitelje Tivta i Boke. Zimski mjeseci zasigurno obećavaju dobru zabavu i gozbu u omiljenom tivatskom hotelu.

Prošlog tjedna Hrvate u Boki je svojim posjetom počastila predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović. Iako veoma gustog rasporeda obveza, za slušatelje Dux radija je izdvojila nekoliko minuta koje možete poslušati u audiozapisu.

Emitirano: 
Petak, 05. lipnja 2015.

U današnjoj emisiji možete poslušati razgovor s predsjednikom Sabora Republike Hrvatske Josipom Lekom, koji je jučer boravio u prijateljski posjet predstavnicima Hrvatske zajednice, u uredu Hrvatskog nacionalnog vijeća.

Emitirano: 
Petak, 29. svibnja 2015.

Današnji Kutak upoznat će vas s mladom menadžericom za odnose s javnošću kotorske diskoteke Maximus. O tome što je potrebno da postanete uspješni u tom poslu, kao i najave za toplo ljeto u Maximusu, poslušajte u audiozapisu.

Stranice